Kunstnerne

Kunstnerne


Her kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige sangere og pianisterDen danske heltetenor Magnus Vigilius er uddannet fra DKDM i 2001 og har siden optrådt som solist i operaproduktioner verden over.

Hans karriere i Danmark startede i Odense for Den Fynske Opera og i 2018 vandt han en Reumert-pris som Årets Sanger for sit portræt af Siegmund i Wagners Valkyrien på Den Ny Opera i Esbjerg.

Denne sommer skulle MV bl.a. have debuteret på Festspillene i Bayreuth men denne og mange andre af hans engagementer er aflyst pga COVID-19 pandemien.Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og færdiggjorde sin Master i sang, ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar, med topkarakter.

Hun har sunget flere koncerter med stor succes i Tyskland og efter hun vendte tilbage til Danmark har hun været en del af Den Fynske Opera, hvor hun har sunget flere store roller.

I 2018 stiftede hun Odense Sommeropera, hvor hun nu er leder. I 2019 havde de deres første forestilling Hans og Grete, der med stor succes begejstrede over 2000 børn og deres forældre.Olivera Marinkovic er uddannet på konservatoriet i Beograd, Universitetet i Agder, Kristiansand og Norges Musikhøjskole i Oslo.
Hun har en omfattende erfaring som koncertpianist, kammermusiker, operarepetitør og akkompagnatør. Hun har optrådt flere steder i både Serbien, Norge, Italien og Danmark og vundet flere priser i konkurrencer både som solist og kammermusiker.

Siden hun flyttede til Danmark har Olivera arbejdet som freelance pianist og opera repetitør i Danmark og Norge.
I sommeren 2019 var Olivera musikalsk leder af Odense Sommeropera’s første forestilling Hans og Grethe.Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater og har siden været en hyppig gæst på landets operascener. Han navigerer stilistisk sikkert i både det klassiske og det moderne repertoire og har modtaget flere prestigefulde priser for sin sang og optræden, bl.a. en Reumert Talentpris og Sonning Musik Stipendium. I udlandet har Thomas Storm sunget flere koncerter, hvor Carl Nielsen har været på repertoiret. Han glæder sig til at Covid-19 slipper sit tag og han kan komme ud og sprede noget glæde med sang.Pianisten Peter Møllehøj er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og Royal College of Music i London. Han har specialiseret sig som akkompagnatør og repetitør og har som sådan været engageret i alle de danske operahuse. I efteråret 2020 vender han tilbage til Den Fynske Opera som kapelmester I Rossinis Askepot.  


Elsebeth Dreisig, freelance, er een af de mest benyttede operasangerinder i Danmark. Hun har sunget på alle scener her, senest på Den Jyske Opera, hvor hun havde stor succes som Kleopatra i operaen “Kleopatra” af A. Enna. Elsebeth synger rigtig mange koncerter rundt i landet og som det sidste skud på stammen, har Elsebeth begyndt et sang-samarbejde med sin søster, Inge Dreisig, og skal på tour rundt i Danmark, Norge og Frankrig. Se mere på Elsebeths hjemmeside:

 www.elsebethdreisig.dkEmma Oemann, mezzosopran, er uddannet ved Royal Conservatoire of Scotland samt Syddansk Musikkonservatorium, hvor hun debuterer fra Solistklassen i 2021. Hun har sunget roller hos bl.a. GuidOpera, Helsingør Kammeropera, Øl & Opera, Opera Nordsjælland og Odense Sommeropera. I efteråret 2020 kan Emma opleves på Den Fynske Opera som Tisbe i Rossinis Askepot.I sæsonen 2017-18 var Emma ansat i Det Kgl. Operakor, hvor hun fortsat assisterer, når solistkarrieren tillader det.


Sopran, skuespiller og performer, Kiki Brandt er uddannet solist fra Det Fynske Musikkonservatorium. 

Kiki har sunget og spillet både opera-, musical- og revyroller på bl.a. Den Jyske Opera, Odense Teater, Folketeatret, Det Ny Teater, Bellevue Teatret, Rottefælden, Den Fynske Opera, Østre Gasværk mm. 

Derudover har Kiki, som koncertsolist, gæstet mange orkestre - her iblandt Odense Symfoniorkester, Den Kgl. Livgardes Musikkorps, Århus Sinfonietta, Ålborg Symfoniorkester, Sønderjyllands og Sjællands Symfoniorkester, Copenhagen Phil. 

Kiki vender til september tilbage til Den Fynske Opera i rollen som Valencienne i Den Glade Enke.


Jesper Buhl kan I år fejrer sit 30 års jubilæum som operasanger.  Han debuterede i 1990 som Georges den 3. i det det krævende værk "Eight Songs for a Mad King" af Peter Maxwell Davies, og dermed var vejen banet for en karriere i operaens vidunderlige verden. En tid der har bragt mange store roller og oplevelser med sig. Både som sanger, chef og instruktør.


Sibylle Glosted er en ung dansk koloratursopran, som er født og opvokset i en musikalsk familie. 

Hun er uddannet fra konservatoriet i København og fra Operahögskolan i Stockholm. Hun debuterede i Hamlet In Absentia med Nordic Opera i 2016, samme år som hun modtog Copenhagen Opera Festival talent pris. I 2017 modtog den prestigefyldte Reumert talentpris og i 2018 debuterede hun på Det Ny teater som Christine i Phantom of The Opera. Året efter debuterede hun på Det Kongelige Teater i Hans Abrahamsens prisbelønnede “Snedronningen”. 


Britt Krogh Grønnebæk (født 1979)
Uddannet pianist hos docent på DKDM, Amalie Malling, og fra konservatoriet i Tromsø.
I 2010 blev Britt optaget på solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og blev samtidig ansat som akkompagnatør for sangfaggruppen samme sted og har stadig virke her.


Ulrich Stærk hører til eliten blandt skandinaviske pianister med langt over 150 koncerter om året i ind- og udland. Modtager af en række hæderspriser og nomineringer, bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris. Han har optrådt med alle danske symfoniorkestre samt Schleswig-Holsteinisches.

Foruden sit virke som solist og kammermusiker har Ulrich Stærk specialiseret sig i at coache sangere.

Derudover er han tilknyttet Det Kgl Danske Musikkonservatorium i København som Associeret Professor.  

I efteråret 2019 dirigerede Ulrich Stærk "La Boheme", som var produceret i Copenhagen Opera Festivals regi. Forestillingen er netop blevet nomineret til en Reumert Pris.